Account does not exist hatası

• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
03-04-2026, 02:29
Account does not exist hatasının çözümü nedir? piyasadaki bütün 4.5 server ve client dosyalarını denedim. hepsinde bu hatayı alıyorum. windows güvenlik duvarı kapalı, sunucu sorunsuz çalışıyor server patch config üzerinde bütün alanlar yeşil durumda. klasik admin/admin123 deniyorum bu hatayı veriyor mysqlden yeni hesap açıyorum ondada aynı hatayı veriyor. yabancı kaynaklara baktım ama anlamadım. nerdeyse tüm sunucu kurma dosya ve clientlerini kullandım hepsinde bu hatayı alıyorum. oyuna giremiyorum bu yüzden ama arka planda sunucu sorunsuz çalışıyor. hatta updater ve clientte bağlantı sorunu vermeden açılıyor şu kısma kadar.

(03-04-2026, 02:29)diyafrmm9 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Account does not exist hatasının çözümü nedir? piyasadaki bütün 4.5 server ve client dosyalarını denedim. hepsinde bu hatayı alıyorum. windows güvenlik duvarı kapalı, sunucu sorunsuz çalışıyor server patch config üzerinde bütün alanlar yeşil durumda. klasik admin/admin123 deniyorum bu hatayı veriyor mysqlden yeni hesap açıyorum ondada aynı hatayı veriyor. yabancı kaynaklara baktım ama anlamadım. nerdeyse tüm sunucu kurma dosya ve clientlerini kullandım hepsinde bu hatayı alıyorum. oyuna giremiyorum bu yüzden ama arka planda sunucu sorunsuz çalışıyor. hatta updater ve clientte bağlantı sorunu vermeden açılıyor şu kısma kadar.

http://www.shaiyahocam.10tl.net/showthread.php?tid=26 çözümü bu sanırım ama link kırılmış

Hızlı Menü:

Vidinli.net Shopping Platform