kurulum videolarını yeniden çekin

• Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
02-20-2026, 05:01
hocalarım merhabalar şu omega filesin kurulumunu baştan çekip youtube atsanız. sizin ve internetteki videoların çoğu nerdeyse 10-15 yıllık. hiç güncel video yok. gördüğüm kadarıyla forumda yenilenmiş. özellikle sanal sunucuya şu omegayı baştan kurup bir video çekseniz. omega ve diğer tüm yardımcı dosyaları derleyip tekrar linkleri yenileseniz çoğu ölü durumda linklerin. patch atma , oyunu türkçe yapma drop ekleme falan hepsini yeniden yapsanız güzel olur. internette tüm içerikler 10 15 yıllık hiç güncel bir video yok.

lütfen sanal sunucuya kurulumunu gösterin tüm videolar 127. ıpli kendi bilgisayarına kurma yada hamachi ile kurma üzerine.
02-28-2026, 10:56
(02-20-2026, 05:01)diyafrmm9 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.hocalarım merhabalar şu omega filesin kurulumunu baştan çekip youtube atsanız. sizin ve internetteki videoların çoğu nerdeyse 10-15 yıllık. hiç güncel video yok. gördüğüm kadarıyla forumda yenilenmiş. özellikle sanal sunucuya şu omegayı baştan kurup bir video çekseniz. omega ve diğer tüm yardımcı dosyaları derleyip tekrar linkleri yenileseniz çoğu ölü durumda linklerin. patch atma , oyunu türkçe yapma drop ekleme falan hepsini yeniden yapsanız güzel olur. internette tüm içerikler 10 15 yıllık hiç güncel bir video yok.

lütfen sanal sunucuya kurulumunu gösterin tüm videolar 127. ıpli kendi bilgisayarına kurma yada hamachi ile kurma üzerine.
https://www.youtube.com/watch?v=z2MY2oDkZGs&list=PLFXTGxg5xbo8B4JpaQUkNqQIRSHPWbOci&index=8 

En Guncel olanı burda var
armegeddon50, proud to be a member of Shaiya HOCAM since May 2020.
03-01-2026, 08:33
(02-28-2026, 10:56)armegeddon50 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
(02-20-2026, 05:01)diyafrmm9 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.hocalarım merhabalar şu omega filesin kurulumunu baştan çekip youtube atsanız. sizin ve internetteki videoların çoğu nerdeyse 10-15 yıllık. hiç güncel video yok. gördüğüm kadarıyla forumda yenilenmiş. özellikle sanal sunucuya şu omegayı baştan kurup bir video çekseniz. omega ve diğer tüm yardımcı dosyaları derleyip tekrar linkleri yenileseniz çoğu ölü durumda linklerin. patch atma , oyunu türkçe yapma drop ekleme falan hepsini yeniden yapsanız güzel olur. internette tüm içerikler 10 15 yıllık hiç güncel bir video yok.

https://www.youtube.com/watch?v=z2MY2oDkZGs&list=PLFXTGxg5xbo8B4JpaQUkNqQIRSHPWbOci&index=8 

kanka bu videoyu izledim buda kendi pcsi üzerine sanal makine kurup oyunu kurmayı gösteriyor. oyunu bende kuruyorum problem yok ama demek istediğim şey adam gibi bir vds sunucuya kurulum gösteren yok. tüm videolar internetteki kendi pclerine 127. ile kurma yada hamachi , kendi pcsine sanal makine kurup gösterme üzerine. bu yöntemlerin hiç birisi vds sunucuda işe yaramıyor. yani aynı yöntemle oyunu kursanda bağlanmıyor o yüzden güncel video arıyorum. her videoda herkes ayrı şeyi gösteriyor. mesela hangi dosyada hangi ıp adresini değiştiriyorsun hepsi farklı farklı gösteriyor. dosyada iki public ip var mesela bir videoda birini değiştiriyor diğerini göstermiyor öbür videoda başkası ikisini değiştiriyor gibi saçmalıklar mevcut. ben sunucuyu kurdum game.exe ve updater editledim omega files için mesela oyuna giremiyorum ama oyunu başlat diyince sunucuya bağlanamadı diye hata veriyor çünkü videolarda gösterilen tüm yöntemler 127. ipli başlayan kendi pcne kurma üzerine. şuraya vds ıpsi gir diyenler bile o videolarda yanlış eksik gösteriyor. 
mesela şu videoyu izledim birebir aynı şekilde kurdum adminin forumda verdiği ne türkçe ne ingilizce hiç bir client uyuşmuyor bu dosyalarla o yüzden oyunu başlatınca bağantı kurulamadı hatası veriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=aZYi1sMcb94
03-01-2026, 06:17
(02-28-2026, 10:56)armegeddon50 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.

oyunu kurdum ama oyuna girince Account does not exist hatası veriyor. kullanıcı adı admin şifre admin123 klasik

Hızlı Menü:

Vidinli.net Shopping Platform