04-19-2020, 07:43
Gerekli sorularınızı buradan belirtebilirsiniz
Shaiya Server Gelişim
|
04-19-2020, 07:43
Gerekli sorularınızı buradan belirtebilirsiniz
04-26-2020, 10:13
SA shaiya ep 8 de ki bir özelliği ep 6 veye 6.5 kullanabilirmiyiz özellik şu ep8 de full A set giyince karakterin altında çıkan yuvarlak ışık halkası oluyo onu diğer ep lere nasıl eklerim yardımcı olucak varmı dosya paylaşacak arkadaş şimdiden teşekkürler
05-05-2020, 06:04
Onlar ep8 tarafından hazırlanmış birçok sistemlerden birtanesi. Ulaşmanız çok zor, ulaşsanızda sunucuya atmanız zor olabilir ep8 dışı.
(04-19-2020, 07:43)ZyraPasaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Gerekli sorularınızı buradan belirtebilirsiniz Ep 6.3 için Free For All ( FFA ) nasıl yapılır? Veya 5.4 için nasıl yapılır? (04-19-2020, 07:43)ZyraPasaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.Gerekli sorularınızı buradan belirtebilirsiniz 150 Kişilik Raid Sistemi Ep 5.4 Kostüm Özelliği Çantada ve Skill Barda Elemental İcon Özelliği data.sah koruması game exe kilitleme Map yapılışı detaylı anlatım Anti-Hile Sistemi
05-12-2020, 02:03
FFA'dan başlayalım. FFA'yı CT yani assembly dili ile uğraşırsanız çok rahatlıkla yapabilirsiniz. Yani bir script dosyası FFA. 150Kişilik raid sistemide aynı şekilde. EP 5.4 Kostüm özelliğini atlayacağım. En son bilgi verebilirim. Çantada ve Skill Barlarda Elemental icon özelliği ise C++ ile kodlanılmış bir DLL uzantı ile yapılabilir. Bunları yapabilmek için C++ ve assebly dilini bilmeniz gerekmekte. Data sah koruması derken tam anlayamadım. Game.exe kitleme mevzusunuda en sona atıyorum. Map yapılış denilen şey aslında bir map editleme. Düz bir zeminli mapa obje, duvar-zemin vs. ekleyerek yapılan maplara denir. Bunlar ise Shsudio ve MapEditor progamı ile rahatlıkla yapılabilir. ShStudio bölümünden Map kısmından obje ekleyip editleyebilirsiniz. MapEditoru de en sona atalım. Ne kaldı, Anti-Hile sistemii. Bu da binevi Çantada ve Skill Barda Elemental İcon sisteminde belirttiğim gibi DLL kodlayarak hile kullanımını en aza çekebilirsiniz. Fakat Anti Hile sistemi için assembly dili fazla önemli değil. Sadece C++ öğrenirseniz zaten siz kendi kafanızda neler yapacağınızı, nasıl yapacağınızı kurabilirsiniz.
Eveeet, geldik en sonda belirtirim dediklerime. Ep 5.4 sisteminde kostüm yapabilmek için kostüm parçalar hailde bir buff şeklinde yapılıyor genellikle. Onun için bana DC den ulaşın, size detaylı bir şekilde anlatabilirim. Map Editor kısmı ise, bu progam bir kullanıcı tarafından ShStudio ile yapılan mapların uzun ve zahmetli olduğunu azaltan bir progam. Rahatlıkla bulunup, kolaylıkla çözebilirsiniz. Nasıl kullanıldığını vs. Umarım elimden geldiğince açık bir şekilde anlatabildim. Anlamadıysanız bir konuyu sizinle özel olarak ilgilenebilirim. Discord adresimden bana ulaşmanız yeter. "ZyraPasaa#4867"
05-17-2020, 11:28
ShaiyaPacker.exe hakkında ;
bağlı olan game.exe'yi nasıl değiştirebilirm yani nasıl farklı bir game.exe'yi bağlayabilirim buna ?
05-18-2020, 08:10
Evet, ip sini farkı game.exe deki ip ile değiştirin.
NPCQuest.Sdata 'dan ayarlarlı fakat oyun içinde böyle büyük ihtimalle game.exe'den kaynaklı bunu nasıl çözebilirim ?
Linkleri görebilmek için Üye Olun veya Giriş Yapın.
06-08-2020, 10:12
"NPCQuest.Sdata" YI SQL üzerinden doğru okuttunuz mu ve Episode 6 olarak formatlayarak yaptığınıza emin olun ve ya deneyin.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|